HAVREDALS I SAMARBETE MED RENÈE VOLTAIRE PEPSTOP OCH MATCHABAR

9 februari, 2022
Press

Havredals Kafé & Kondis finns nu på Renée Voltaires 100% växtbaserade koncept Pepstop och Matchabar. Under våren kommer Kafé & Kondis även att följa med på Renée Voltaires fortsatta Matcha-turné, med stopp i både Stockholm och Göteborg.

Allt fler upptäcker fördelarna med det smaragdgröna matchateet från Japan. Den eleganta umamismaken och det fenomenala näringsinnehållet gör dig både pigg, lugn och laddad. För att få till den där perfekta matchan, som oftast avnjuts som en matcha latte, är det extra viktigt med en växtbaserad baristaprodukt av god kvalitet. Efter att Renée själv provat ett antal växtbaserade alternativ föll slutligen valet på Havredals Kafé & Kondis. 

Kafé & Kondis, som lanserades förra året, är en baristaprodukt som utgår från Havredals originalrecept men har en mer neutral smak som verkligen lyfter fram kaffets aromer. Kafé & Kondis är framtagen för att blanda sig väl med alla sorters kaffe, teer och baristadrycker. Dess högre fetthalt ger en fylligare smak med en lätt nötig karaktär.

”Vi är fantastiskt glada över möjligheten att bli del av Renée Voltaire och den innovativa och växtbaserade mat och dryck som serveras på Pepstop och Matchabar. Renée Voltaire och Havredals är två värdegrundsdrivna företag som arbetar för samma mål: friska människor på en frisk planet”, säger Per-Johan Thörn, grundare av Havredals.

Renée Voltaire släppte nyligen en ny bok – Matcha Moments – som är ett resultat av Renées stora passion för matcha, som hon gärna delar med sig av. Matchabarkonceptet kommer att vidareutvecklas under året och introduceras till fler B2C och B2B kanaler. 

OM HAVREDALS

Havredals tar fram växtbaserade livsmedel baserade på svenska och nordiska råvaror. Företaget är baserat i Uppsala och lanserade sin första produkt, Havredryck Original, i början av 2020. Idag finns Havredals produkter i butiker över hela landet. Visionen är att bekämpa klimat-förändringar och hälsoproblemen i vårt moderna samhälle.

OM RENÈE VOLTAIRE

Renée Voltaire AB styrs och ägs sedan starten 2005 till hundra procent av Renée Voltaire, hälsomatens glada rebell som utmanar konventioner i kategori efter kategori. Företaget finns av en enda anledning: Vi vill bygga en bättre värld med kniv och gaffel. Därför kliver vi varje dag ur sängen för att göra det ännu enklare och mer njutbart att leva hållbart och hälsosamt –www.reneevoltarie.se.

För ytterligare information

Pär Uhlin, tillförordnad Kommunikationsansvarig, Havredals
par.uhlin@havredals.se 

Victoria Petersson, Key Account Manager, Renée Voltaire
victoria.petersson@reneevoltaire.se

Presskontakt

För pressfrågor kontakta oss på:

press@havredals.se

Alla pressbilder
Om Havredals

Havredals tar fram växtbaserade livsmedel baserade på svenska och nordiska råvaror. Företaget är baserat i Uppsala och lanserade sin första produkt, Havredryck Original, i början av 2020. Idag finns Havredals produkter i butiker över hela landet. Visionen är att bekämpa klimatförändringar och hälsoproblemen i vårt moderna samhälle.