Om oss

Vårt lilla men kraftfulla team består av människor som jobbar inom produktutveckling, marknadsföring, försäljning och logistik, där den stora gemensamma nämnaren är att vi vill bidra till en friskare planet och friska människor, en tugga (alternativt klunk) i taget. Vi är ett foodtech-företag i forskningssamarbeten med Uppsala Universitet, och huserar i Norrsken House – Europas största hub för innovation och företagande.

Vi tror att en global omställning till miljösmart livsmedelsframställning inte gynnas av att kriga med mjölk och köttindustrin. Istället vill vi hitta sätt som gynnar jordbruket, våra öppna landskap och människorna som ska leva i dem – nu och i framtiden.

Per-Johan Thörn

Grundare & CTO

Kanske är det ett märkligt sammanträffande eller så är det helt logiskt att jag växte upp i lilla samhället Haverdal, blev fascinerad av havre tidiga tonåren och nu ägnar all min tid och energi åt att framställa livsmedel av just havre och andra grödor. Jag kan nog mer om havre än 99.99 % av världens befolkning. Vet du exempelvis att havre bidrar till en jämnare blodsockernivå, sänker kolesterolhalten och innehåller livsviktiga aminosyror? Hälsofördelarna av havre och växtbaserad kost generellt är en av huvudanledningarna till att jag startade Havredals. Klimatfrågan är en lika stor anledning.
Jag upplevde att det fanns ett motstånd till att äta och dricka växtbaserat, mycket för att det uppfattades som en uppoffring. Man offrade upplevelsen av god mat till förmån för djuren och planeten. Mitt uppdrag blev att framställa växtbaserad mat som är så god att det är ett naturligt val, för alla.

Michael Thoresson

Chief Business Development Officer, Co-Founder

Jag blir svettig i händerna av höga höjder, är imponerad av människor som hittat sitt kall i livet och om jag fick bo vart som helst i hela världen så skulle det bli Västerås. Där bor jag nu.

Tro det eller ej men jag har jobbat med inköp av kött och mejeri i 10 år innan jag hoppade på tåget och tillsammans med Per-Johan grundade Havredals. Kanske inte alls så konstigt förresten. Växtbaserat är framtiden, P-J en skön prick och att vara med och forma ett företag från grunden är en mäktig känsla.

Katerina Cronstedt

CEO

Det är något speciellt med mat. Det är inte bara det som driver oss fysiskt och på många plan avgör hur pass hälsosamma vi är. Det är även vad som för oss människor samman. En smakupplevelse av våra olika kulturer och religioner. Det är inte sällan jag träffar människor som lyser upp när de berättar om matlagningen i deras hemland, eller maträtterna de upplevde som barn.För mig är det stort att få jobba med mat på det sättet jag gör. Att utveckla och sprida framtidens mat, den mat mina barn kommer att minnas tillbaka på med ett leende på läpparna.
Som person är jag extremt driven och passionerad för det jag gör. Livet går i 180. Såväl i skidbacken med min älskade familj, eller i köket när jag provar 10 olika rätter med Havredals formbara färs.

Emma Pettersson

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Josefine Liljevik

Head of Social and Digital Marketing

På min arbetsintervju hällde intervjuarna upp ett glas med Havredals Originaldryck till mig och jag tänkte – ”Okej nu gäller det att spela med och låtsas som att det här är den godaste havredrycken jag druckit i hela mitt liv”, bara för att inse att jag inte behövde låtsas.

Olle Norgren

Head of content & concept development

Jag startade min karriär på en bensinstation med att pumpa däck, 0.2 bar över rekommenderat lufttryck sänker bränsleförbrukningen. Det minns jag!

Jag såg ingen framtid inom pumpa-däck-industrin så sedan dess har jag jobbat inom medieproduktion med foto, film, grafisk design och animation. Både på byråer och som frilans. Att jobba brett med digitalt skapande tycker jag är svinkul, därför trivs jag bra på Haverdals. Här är det allt från content till sociala medier till design av förpackningar som ska ligga i frysdisken på ICA.

Jag uppskattar också att jag gör något som bidrar till en friskare planet utan att riktigt tänka på det. Jag är lite slapp på det viset.

Lisa Agevall

Sales

Det bästa med mitt jobb är att jag får träffa så mycket olika människor.  När jag inte är ute och träffar kunder är jag helst i stallet med mina barn. Jag tycker det är spännande att vara en del av ett ungt företag som bidrar till klimatomställningen. Har du provat nya växtbaerade kycklingburgaren? Min favorit!

Anton Vistrand

Sales

Jag älskar att laga och äta mat. Helst veganskt med klimatsmarta livsmedel. Gärna lokalproducerat också, typ mina egna tomater och svamp jag plockat för egen maskin. Dessutom jagar jag och min fru alltid nya restauranger att prova. Ja ni hör, jag har en ganska matinriktad tillvaro. Om jag ska nämna nåt icke-mat-relaterat så är det att jag är inofficiell världsmästare i Astrid-Lindgren-kunskap. Kan nån höra av sig till På Spåret och be dem lägga in fler Astrid-frågor? Jag stortrivs på Havredals där jag har möjlighet att sprida ordet om våra suveräna produkter.

Bli en del av Havredals team!

Vill du vara med och bidra i den växtbaserade omställningen och göra en insats för planeten och människors hälsa? Vi letar alltid efter nya talanger till Havredals team. Skicka en ansökan här!

Lediga jobb

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.havredals.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts visas din profilbild offentligt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vilka vi delar dina data med

Om du begär återställning av lösenordet kommer din IP-adress att ingå i e-postmeddelandet om återställning.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Din kontaktinformation

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Branschkrav om delgivning av information

Save settings
Cookies settings