Säljare mot Restaurant och Café till Havredals i Stockholm

Stockholm — Heltid

Havredals vision är att fylla hela världens kylskåp och skafferier med växtbaserade innovationer, mat som är bra för både hälsan och planeten — nu söker vi dig som kan hjälpa oss att ta vår försäljning mot caféer, hotell och restaurang till en ny nivå.

I rollen som HoReCa säljare på Havredals får du möjlighet att använda dina kunskaper inom sälj för att bidra till en positiv förändring, samtidigt som du är med och bygger nästa stora svenska växtbaserade företag.

Om rollen

Ditt fokus blir att utveckla och driva Havredals försäljning mot hotell, restaurang och café. Arbetsdagen består av besök hos kunder men även försäljning per telefon och mail från vårt kontor i Stockholm. Du är målinriktad och har en känsla för affärer. Du tar ett eget ansvar i att strukturera upp och genomföra säljinsatserna.

Som medarbetare hos oss erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av engagemang och framåtanda. Vi är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite bättre. Det hela blir ännu roligare om du har ett starkt intresse för mat, och hälsa och hållbarhet!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att driva och utveckla Havredals försäljning på caféer, hotell, restauranger samt servicehandel i framför allt Stockholmsregionen:

Du brinner för att hitta nya kreativa lösningar tillsammans med dina kunder och du tror på att etablera långsiktiga relationer. Vi jobbar långsiktigt och tar alltid ansvar hela vägen.

Vi söker dig som

Du har nyligen inlett din arbetskarriär och vill lära och utvecklas i en ung organisation, men är beredd att axla ett större ansvar över tid. Du trivs med ett högt tempo och snabba beslut. Du är socialt kompetent och ödmjuk mot såväl kunder som kollegor. Vi ser även att du är välorganiserad och noggrann. Det är viktigt att din grundinställning är att allt är möjligt och inser att vi alltid gör vad som krävs ute hos våra kunder. Tidigare erfarenheter och nätverk inom HoReCa, försäljning är självklart meriterande, men det viktigaste för oss är att du har rätt attityd och att du är en lagspelare.

Tjänsten är på heltid måndag till fredag.

Hos oss får du
Övrig information

Är det dig vi söker?

Maila oss på jobb@havredals.se (CV samt personligt brev). Märk ansökan ”HoReCa säljare”. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Om Havredals

Havredals tar fram växtbaserade livsmedel baserade på svenska och nordiska råvaror. Företaget är baserat i Uppsala och lanserade sin första produkt, Havredryck Original, i början av 2020. Idag finns Havredals produkter i butiker över hela landet. Visionen är att bekämpa klimat-förändringar och hälsoproblemen i vårt moderna samhälle.

Om Havredals

Havredals startade 2019 och lanserade sin första produkt i början av 2020. Företaget tar fram växtbaserade alternativ till kött och mejeri som gynnar lokalt lantbruk och där allt tas vara på i produktionen. Visionen är att bekämpa klimatförändringar och hälsoproblemen i vårt moderna samhälle.