Innesäljare till Havredals

Uppsala — Heltid

Havredals växer så det knakar och vi ser en stor tillväxt framför oss kommande år med flera spännande produktnyheter. För att möta den ökande efterfrågan letar vi nu efter en ny innesäljare som kan hjälpa oss fylla butikshyllorna med våra svenska växtbaserade mejerialternativ.

Om rollen

Fokus blir försäljning till dagligvaruhandeln där det mesta sker över telefon. Du kommer att prata med butikspersonal för att sälja in våra produkter, stärka våra kundrelationer och förmedla våra värderingar på ett sätt som skapar engagemang hos handlarna.

Vi söker dig som har enkelt för att skapa kontakt och som älskar att prata med nya personer.

Som säljare hos oss får du vara med och bidra i den växtbaserade omställningen på en liten start-up med stora ambitioner att förbättra förutsättningarna för människors hälsa och för vår planet.

Arbetsuppgifter
Vad får du hos Havredals
Dina egenskaper

Är det dig vi söker?

Maila oss på jobb@havredals.se (CV samt personligt brev). Märk ansökan ”Innesäljare”. Vi behandlar ansökningarna löpande under Augusti/September.

Om Havredals

Havredals startade 2019 och lanserade sin första produkt i början av 2020. Företaget tar fram växtbaserade alternativ till kött och mejeri som gynnar lokalt lantbruk och där allt tas vara på i produktionen. Visionen är att bekämpa klimatförändringar och hälsoproblemen i vårt moderna samhälle.