CMO till Havredals

Havredals finns för att fylla hela världens kylskåp och skafferier med växtbaserade innovationer, mat som är bra för hälsan och planeten — nu söker vi dig som kan hjälpa oss att ta varumärket till nästa nivå.

I rollen som CMO på Havredals får du möjlighet att bygga upp ett nytt spännande varumärke hos ett företag med hjärtat på rätt ställe. Här får du använda dina kunskaper inom marknadsföring för att bidra till en positiv förändring, samtidigt som du är med och bygger nästa stora växtbaserade företag.

Om rollen:

Vi behöver dig som kan ta varumärket in i folkets hjärtan genom slående räckviddskampanjer, engagerande influencersamarbeten och smart butiksexponering.

Här får du jobba i en omväxlande startup-miljö där du både arbetar strategiskt med att styra marknadsföringsinsatserna, men också hands-on med det dagliga inom digital marknadsföring, influencermarknadsföring eller sociala medier.

Du blir en nyckelperson i ett tight team, med position i ledningsgrupp där du är med och sätter agendan för utvecklingen framtidens växtbaserade produkter. Du kommer jobba nära säljansvarig, produktutvecklingsansvarig och designbyrå samtidigt som du själv blir drivande att bygga upp ett starkt team för marknadsföringen framåt.

Det hela blir ännu roligare om du har ett brinnande intresse för mat, och hälsa och hållbarhet!

Mer om dig:

Hos oss får du:

Övrig information

Är det dig vi söker?

Maila oss på jobb@havredals.se (CV samt personligt brev). Märk ansökan ”CMO”. Vi behandlar ansökningarna löpande under September-Oktober.

Om Havredals

Havredals startade 2019 och lanserade sin första produkt i början av 2020. Företaget tar fram växtbaserade alternativ till kött och mejeri som gynnar lokalt lantbruk och där allt tas vara på i produktionen. Visionen är att bekämpa klimatförändringar och hälsoproblemen i vårt moderna samhälle.